top of page

Su ile en güzel anlar için Hansgrohe yenilikleri

Merhaba! Bu yazıda Hansgrohe'nin en yeni serilerini, ürünlerini ve bu serileri öne çıkaran özelliklerini sizinle paylaşmak istiyorum. Hansgrohe markası ilk kez 2021'de tüm yeniliklerini sanal alanda 'Aqua Days' başlığı ile sundu. Biz de bu yenilikler ile kısa bir süre önce, çevrimiçi tanışma fırsatı bulduk. Pandemi döneminde tanıştığımız yeni seriler, her şeyin aynı ve rutin olduğu bir dönemde hayatımızda öyle güzel bir heyecan oldu ki anlatamam.


Serilerin tasarımları kadar özellikleri, tanıtım amaçlı hazırlanan videoları, fotoğraf çekimleri, hikayeleri yani Hansgrohe'nin tasarım ve üretim yolculuğunda ortaya koyduğu ve izlediği bakış açısı beni birçok anlamda etkiledi. Tasarım anlayışının odağında her zaman insan olan Hansgrohe'yi sadece ben değil, tüm ekip çok seviyoruz. Severek takip ediyor, Kuzey Kıbrıs'a tanıtımını ve satışını yine çok severek yapıyoruz.


Pulsify: Tamamen hayat dolu

Pulsify: Simply full of life


Her boyuttaki banyo için benzersiz duş deneyimleri - PowderRain ile Pulsify – Bazen rahatlatıcı, bazen enerji verici!


''Yoğun günler, uykusuz geceler... Hadi duşa! Duş, stresten arınmanıza, uyanmanıza yardımcı olur. Ancak Hansgrohe'de bir duşun daha fazlasını yapabileceğine inanıyoruz: müşterilerinizi canlandırın ve onlara ilham verin. Her şeyden önce, bu, hayal edilemeyecek kadar güzel duş deneyimleri sağlayan ve omuzlarınızdaki tüm yükleri ortadan kaldıran iki PowderRain sprey modundan gelir. Pulsify duşları, suyu, sizi tamamen ve neredeyse sessizce saran sayısız mikro damlacıklardan oluşan ipeksi bir pelerine dönüştürür. Sprey modunun yoğunluğuna bağlı olarak, duştan sonra derinden rahatlamış veya çok tazelenmiş hissedebilirsiniz. Kısacası: yeniden doğmuş.'' - Hansgrohe



Siz, müşterileriniz ve çevreniz Pulsify'dan nasıl yararlanabilirsiniz?

  • Bu yeni duş ailesi/serisi, tüm müşteri ihtiyaçları için yapılmıştır. Pulsify, en küçük banyoda bile sağlıklı yaşam ve tasarım keyfi için duştaki alanı en iyi şekilde kullanır.

  • Mat siyah, mat beyaz veya krom: Üç modern yüzey tasarımı ve güzel şekillendirilmiş açık ve gizli (aplike ve ankastre) kurulum çeşitleri, banyo tasarımını özgün ve orjinal kılar.

  • Pulsify, verimli bir şekilde kontrol edilen su tüketimi ve bakımlı, uzun ömürlü ürünler için EcoSmart ve QuickClean gibi kanıtlanmış Hansgrohe teknolojilerini entegre eder.

  • İlham veren bir fiyat-performans oranıyla mükemmel duş keyfi.

  • Yeni ürünlerin montajı kolaydır.

  • Planlamacılar ve mimarlar Pulsify'ın tüm zenginliklerinden yararlanabilir. Otel veya spa endüstrisindeki müşterilerinize, uzun hizmet ömrüne sahip çekici tasarım ve kaynakları verimli kullanan ürünlerle sürdürülebilir duş deneyimleri sunabilirsiniz.


Finoris: Günlük rutinler, yeniden tanımlandı

Finoris: Everyday routines, redefined


Her lavabo için konfor ve hareket özgürlüğü! Maksimum esneklik için minimalist tasarım.


''Evde ne kadar çok insan olursa, ihtiyaçlar o kadar çeşitli olur. Finoris ile sabahları lavaboya gitmek herkes için çok yönlü bir fırsat haline geliyor. Bu kullanımı kolay lavabo bataryası her şeyi mümkün kılıyor: anında saç yıkamak, bebeği yıkamak veya bir süveteri hızlı bir şekilde temizlemek. Bunu, esas olarak, bataryaya tamamen entegre olan uzun Finoris Flex çekme spreyine borçluyuz.'' -Hansgrohe



Siz, müşterileriniz ve çevreniz Finoris'ten nasıl yararlanabilirsiniz?

  • Banyodaki tüm rutin aktiviteleri bir keyif haline getiren ince bataryalar. Lavabo bataryası bu serinin kalbidir. İki püskürtme modlu, günlük kullanıma uygun çek-çıkar spreyi ile ilham verir.

  • Finoris lavabo bataryası, her lavaboya uyacak şekilde birden fazla yükseklikte mevcuttur. Hansgrohe ComfortZone teknolojisi daha fazla boş alan, kullanım kolaylığı ve lavaboda daha az su sıçraması sağlar.

  • İki modern FinishPlus yüzey rengi, bireysel tasarım ve heyecan verici kombinasyon seçenekleri sağlar: Mat Siyah veya Mat Beyaz.

  • Denenmiş ve güvenilir Hansgrohe teknolojileri, su tüketimini dakikada beş litreye (EcoRight) düşürerek kireçsiz, uzun ömürlü ürünler (QuickClean) sağlar.

  • Finoris, müşterilerinize gösterebileceğiniz birçok tamamlayıcı ürün, aksesuar ve çekici tasarım seçeneklerine sahiptir.

  • Proje işinde FinishPlus armatürler, modern tasarım yaklaşımlarını destekler ve otel markalarının kendilerini gelecek için konumlandırmasına yardımcı olur.


Jocolino: Banyoda işlerin çılgınlaşma zamanı!

Jocolino: Time for things to get wild in the bathroom!


Üç komik hayvan tasarımı, iki benzersiz sprey modu, bir mutlu aile!


''Bu duygusal öğenin sihir gibi sattığına inanır mısınız? Ebeveynler, büyükbabalar, teyzeler veya çocukların kendileri tarafından keşfedilmiş olsun, Jocolino çocuk duşu göz alıcıdır ve hoş bir hediyedir. Sudan çekinen çocukları olan ailelerin, eğlenceli duş ve banyo deneyimleri için gözyaşlarını değiştirmelerine izin veren bir hit.'' - Hansgrohe



Siz, müşterileriniz ve çevreniz Jocolino'dan nasıl yararlanabilirsiniz?

  • Çılgın ve eğlenceli. Jocolino ile çocuklar banyo yaparken safariye çıkabilirler. Üç hayvan tasarımında mevcuttur: aslan, zebra ve timsah. Daha da fazla eğlence için pörtlek gözlerle birlikte gelir.

  • Ebeveynler için bile çılgınca rahatlatıcı. Gözyaşı yok, sinir krizi yok, sadece çocukların kahkahalarıyla dolu duş ve banyo deneyimleri.

  • Çılgın ve nazik. Yalıtılmış tutacağı çevirerek iki iyi hissettiren sprey modu kolayca ve güvenli bir şekilde değiştirilebilir. Rain yumuşak bir duş sağlarken MonoRain şampuanı öyle bilinçli bir şekilde durular ki göze kaçmaz.

  • Çılgın ve hafif. Minik ellere mükemmel şekilde uyan ince, ergonomik sap. El duşunun vidalanması ve çıkarılması kolaydır.

  • Çılgın ve yüksek kalileti: Almanya'da yapılan Hansgrohe üstün kalitesinde üretilmiştir.


Yaklaşık 10 farklı seri tanıtımını çevrimiçi sunmayı ve bizi heyecanlandırmayı başaran Hansgrohe'nin, benim en sevdiğim 3 serisini sizinle paylaşmış oldum. Daha fazlasını burada anlatmak ve çook uzun bir yazı ile sizi sıkmak istemem. Yine de merağınızı gidermek ve size daha fazlasını sunmak isterim tabi ki! Bu yüzden ilgilenen herkesle, özellikle içmimarlar ve mimarlarla, tüm yeniliklerin, gerekli tüm detaylarıyla tanıtımını içeren linki paylaşabilirim. Yazının altına yorumunuz ile veya bana mail atarak talebinizi oluşturabilirsiniz.


Not: Sosyal medya hesaplarımızdan da bu güzel serileri sizlerle paylaşıyor olacağız! Bizi takip etmeyi ve sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.


Bir sonraki yazımda yeniden buluşmak ümidiyle ve


Sevgilerimle,


 

Öğrenmek istediğiniz, merak ettiğiniz konuları bize sosyal medya hesaplarımız veya aşağıdaki iletişim bilgilerimizden iletebilirsiniz.


0392 223 87 82 | 0533 820 27 56 | info@mirodesignroom.com


*Bu yazı, Hansgrohe 'Aqua Days' tanıtım linki üzerinden alıntı yapılarak derlenmiş ve bu yazıya dönüştürülmüştür.


Hazırlayan ve düzenleyen: Jasmine Dinand

Miro Designroom, Pazarlama Yöneticisi ve Satınalma Sorumlusu

jasmine@mirodesignroom.com

36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page