top of page

Miro'da 3 Farklı Fırsat Sizi Bekliyor!

Geçen yıl Aralık ayında 'Yeni Başlangıçlara - Taşınıyor ve Yenileniyoruz' isimli kampanyamızı duyurmuştuk. Bu ve buna eklenen iki yeni kampanyamızdan da kısaca bahsedebilir misin?


Olcay Gelibolu Acar (OGA): Evet, kampanyalarımızdan ilki; geçen sene çıkmış olduğumuz Yeni Başlangıçlara kampanyamızın devamı niteliğinde. Buradaki amaç uzun süredir stoklarda bekleyen ürünleri kullanıma sunmak, elbette buradaki fiyatlar piyasanın çok altında. Metrajları ya da adetleri düşük olan ürünleri içeriyor, bu nedenle hedefi, banyolarda iyi bir bütçe desteği sağlamak.



















 

İkinci kampanyamız ise artan fiyatlara karşı müşterilerimizin bütçesine biraz olsun destek olabilmek adına, bu yıl içerisinde stoklarımıza girmiş tüm ürünlerimizi, güncel fiyat listelerinden bağımsız olarak yeniden fiyatlandırdık.



















 

Ve son olarak geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz 3. kampanyamız: Hansgrohe'de tüm ürünlerde %50 İNDİRİM! kampanyası ile Miro'da şu anda 3 farklı fırsat bulunuyor.



















 

Bu kampanyaları öne çıkaran 5 özellik nedir?


OGA: Bu kampanyaların en büyük hedefi, artan fiyatları gücümüz yettiğince dengeleyebilmek ve genel olarak yaşanan tedarik sıkıntılarının mümkün mertebe önüne geçebilmek. Bu nedenle, önce uygun fiyat ve daha sonra da hızlı tedarik... Elbette, sadece stoklarımızdaki ürünler ile.


Kampanyada kaçırılmaması gerektiğini düşündüğün özel bir ürün grubu var mı? Neden?


OGA: Hansgrohe ve Piemme markasına ait tüm ürünler diyeceğim. Çünkü kaliteliler, çünkü çok güzeller ve artık daha uygunlar :).


Kampanyalar ne zaman sona eriyor?


OGA: Hansgrohe kampanyamız 16 Kasım’da sona erecek. Miro’nun yapmış olduğu diğer kampanyaları sene sonuna kadar devam ettireceğiz, elbette stoklarımız ile sınırlı olarak.


Teşekkür ederiz!

 

Cevaplayan: Olcay Gelibolu Acar

Miro Designroom, Genel Müdür, Kurumsal Projeler Satış Koordinatörü

olcay@mirodesignroom.com

 

Miro Designroom

BANYO | ZEMİN | DUVAR +MUTFAK

32, Kemal Şemiler Caddesi, Kermiya, Lefkoşa

info@mirodesignroom.com | (+90) 392 223 87 82 | (+90) 533 820 27 56

28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page