top of page

Duşunuzu yenilerken...

Merhaba! Bu yazımızda yeni bir banyo inşaatı yapan, mevcut banyosunu restore etmek veya canlandırmak isteyen herkese rehber olması için, iki farklı şekilde monte edilebilen duş ve küvet sistemlerini karşılaştırarak anlatmaya çalıştık. Hansgrohe’nin sunduğu çok sayıda aplike veya ankastre ürünlerden ve bu ürünlerin montajından bahsedeceğiz. Şimdiden keyifli okumalar.


Hansgrohe’nin su dünyasında duş veya küvet keyfinizi birden fazla ve birden farklı sistemlerle yaşayabilirsiniz:

Peki hangi keyfi yaşayacağınıza nasıl karar verirsiniz?


Öncelikle genel bir bakışta aplike ve ankastre sistemlerin açıklamasına bakalım:


APLİKE SİSTEMLER VE MONTAJ


Kolay tadilat ve modernize çalışmaları için kullanılan aplike sistemler banyonuza hızlı ve pratik bir şekilde hem teknolojik hem de görsel anlamlarda değer kazandırır. Banyonuzun biraz canlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor fakat bunun için duvarları yıkmak ve kapsamlı bir tadilata girişmek istemiyorsanız sizin için uygun bir tercihtir.







Aplike montaj nedir ve ne zaman tercih edilir?


Hafif yenilikler için banyodaki klasik montaj seçeneğidir: Montaj için ihtiyaç duyulan ürünlerden biri aplike banyo bataryası (termostatik, tek kollu veya iki kollu) ve diğeri de duş setidir. Küvette ise bu kombinasyona bir de gaga eklenir. Veya bir diğer ürün alternatifi de daha fazla özelliğin bir arada olduğu, büyük bir tepe duşunun hayalini de gerçeğe dönüştürecek bir duş kolonudur.

Aplike duş sistemi örneği


DUŞ SETİ + TEK KOLLU APLİKE BANYO BATARYASI

Ürünlerin herhangi birine tıklayın.
















 


ANKASTRE SİSTEMLER VE MONTAJ


Modern ve yer sağlayıcı ankastre sistemleri, yeni bir banyo inşaatı yapıyorsanız veya mevcut banyonuzu restore etmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Hansgrohe ankastre sistemlerin sağladığı birçok imkân var. Duvarın içinde kaybolan iç setler ve dışarda kalan minimalistik birimler sayesinde her şey güzel ve toplu görünür. Siz de kapsamlı hareket özgürlüğünün tadını çıkarırsınız.







Ankastre Duş Sistemi

Ankastre montaj nedir ve ne zaman tercih edilir?

Aplike montajın kolayca değiştirilebilir olması ve bu yüzden hızlı bir tadilat için ideal olması gibi avantajlarının yanı sıra dezavantajlarından biri ise: Oldukça büyük ve yer kaplayıcı olmalarıdır. Küçük banyolarda belirli alanları işgal ederler. İşte bu yüzden köklü yenilikler için ankastre ürünlerle, ankastre montaj tercih edilir. Bu montajı gerçekleştirmek için ise Hansgrohe birçok ürün ve bunların farklı kombinasyon alternatiflerini sunuyor.



Ankastre duş sistemi örneği


Umarız bu yazı ile, iki farklı montaj çeşidi ile Hansgrohe ürünlerini size basitçe ve sıkmadan tanıtma amacını başarmıştır. Seçim yaparken size yardımcı olabilecek ürünleri web sitemizden inceleyebilir, Whatsapp'tan veya tüm sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj gönderebilirsiniz.



Son olarak buraya 1_mevcut bağlantılarla yapılan aplike montajı ve 2_yenilenen banyoda yapılan ankastre montaj çözümü videolarını bırakıyoruz.


1 - aplike









2 - ankastre


 







Bu yazı, 07.10.2020 tarihinde Hansgrohe Türkiye web sayfasından alınarak düzenlenmiştir.

Referanslar:


Derleyen ve uyarlayan: Jasmine Dinand

82 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page