top of page
Yazarın fotoğrafıMiro Designroom

Ne tür bir mutfak bana uygun?

Güncelleme tarihi: 13 Ağu 2020

Yaşam tarzınızı mükemmel bir şekilde yansıtan bir mutfak mı planlıyorsunuz? Bir aile veya tek kişinin kullanımında: Mutfağın kalbinin günlük yaşamınızı nasıl destekleyebileceğini buradan öğrenin. Hansgrohe eviye bataryaları bir profesyönel gibi yemek pişirenler, tasarıma önem verenler ya da belki de günlük rutinleri kolaylaştıran bir mutfağı tercih eden herkese çözümler sunuyor.



Günlük hayatın yoğunluğu için aile mutfağı


  • Mutfaklar ailenin birleşme noktasıdır: Büyük ve küçükler için, çoğunlukla da paralel gerçekleşen yemek hazırlığı, sohbetler, el yıkama, arada bir bardak su alma ve unutmadan, ev hayvanı için mama kabı. Tüm bu işler için çok fazla dolap ve çalışma alanı gerekir. Çok yönlü işlerin yapıldığı hayallerinizdeki mutfağı çiftli bir eviye veya bulaşık kurutma alanı ve yüksek fonksiyonlu bir eviye bataryası ile kombine edebilirsiniz.




Tavsiye:

14884000 - Ürünün resmine tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz.


Metris Select M71 Tek kollu eviye bataryası 320, çekilebilir gaga, 1jet



 

Tüm nesiller için modern mutfak


Gelecekte de rahatça çalışabileceğiniz bir mutfak mı istiyorsunuz? İlerde her şeyi rahatça yapamayacağınız zamanlar için planladığınız mutfağa yönelik önerileri burada bulabilirsiniz. Dolapların, elektrikli eşyaların ve çalışma yüksekliklerinin bedene uygun ve sırtı koruyacak bir şekilde düzenlenmesi, her yaşta kullanıcı için bir kolaylıktır. Mümkün olduğunca fırın ve bulaşık makinelerini göz hizasında seçin. Ayrıca raylı dolaplar işin olmazsa olmazı: Böylelikle dolaplarda zor ulaşılan köşelerin oluşmasını önlersiniz. Aynı şekilde iyi aydınlatmalar, takılma tehlikesi olmayan kısa yollar ve sezgisel kullanım da ergonomi için artı noktalardır. Bu noktada Select fonksiyonlu eviye bataryaları, evye ünitesinde en üst düzeyde konfor sağlamakta ve bu da herkes için mutfak işlerini kolaylaştırmaktadır. Su, önceden ayarlanan sıcaklık ve sprey kuvvetinde akmakta ve aynı şekilde kolayca kapatılmaktadır. Bu, özellikle de her iki eliniz dolu veya mutfak işlerinden dolayı kirli olduğunda oldukça rahat bir fonksiyondur.


Tavsiye:


14847000 - Ürünün resmine tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz.


Metris Select M71 Tek kollu eviye bataryası 260, 1jet



 

Mutfakta öne çıkan bir tasarım


Seçilmiş tasarımlarla yaşam alanınızda özel vurgular oluşturacak bir mutfak hayal ediyorsanız, eviye bataryasını mutfağınızın parlayan noktası haline getirebilirsiniz. Resimdeki gibi, çalışma alanı ve eviyesiyle bir ada mutfak, açık mutfağınızın yeni odak noktası olacak? Hansgrohe bataryalarının minimalist geometrisini ve şıklığını özel tasarım ortamınız ile birleştirin. Eviye seçiminizle yaşam tarzınızı sürdürülebilirsiniz: İster sade tasarımı tercih edin veya paslanmaz çeliğin parlaklığı ile net çizgileri seçin, isterseniz de sıcak ve doğal malzemeleri tercih edin. Akıllı tasarlanmış eviye, diğer yüzeylerle kontrast oluşturarak mutfağınızın görsel odak noktası haline gelmerek sizi her gün kendine tekrardan hayran bırakır.


Tavsiye:


318158000 - Ürünün resmine tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz.


Focus M41 Tek kollu eviye bataryası 240, çekilebilir el duşu, 2jet, Paslanmaz Çelik



 

44 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page